Du er her:    Produkter
Polyurethangulv
Polyurethangulv til både bløde og hårde gulve
Dette er en belægningstype som egner sig til både bløde og hårde gulve.

Den fleksible polyurethan belægning kan anvendes som gulvbelægning i f.eks. lagerhaller, parkeringskældre, sportshaller, ramper, altaner og gangstier, hvor der er behov for en løsning som kan optage bevægelser fra underlag såsom asfalt. Der stilles store krav til gulvene i industribygninger og lagerhaller. Det gode gulv skal være hårdt nok til at modstå stød, men blødt nok til at være behageligt at gå på. Det skal se rent ud trods dagligt smuds og være rengøringsvenligt. Og samtidig skal det opfylde arbejdspladsens specifikke krav til skridsikkerhed, kemikalieresistens, afledning af statisk elektricitet og lignende.

Den hårde cement-baserede polyurethan belægning henvender sig til lokaler med store krav til gulvbelægningens holdbarhed. Denne type tåler høje temperaturer og er samtidig resistent overfor mange ’krasse’ kemikalier. Holdbarhed et er ubetinget krav til gulve i industrien, og derfor er denne gulvbelæg yderst velegnet til mejerier, slagterier og landbrug. Det kan nemt rengøres med højtryksrenser, og belægningen er ikke modtagelig overfor kemiske forbindelser. Denne gulvbelægning kan også med fordel anvendes i værksteder, garager og lignende, hvor gulvbelægningen skal kunne modstå oliepletter og medvirke til et mere behageligt støjniveau.

Hos TL Coating har vi rengøringsvenlige gulvbelægninger med høj resistensgrad over for skrappe kemiske forbindelser, og vi er altid klar med råd, vejledning og et godt tilbud.